Een zomerdekbed - koel voor de zomermaanden.

Een zomerdekbed is een licht, dun dekbed dat zeer geschikt is voor de warme zomermaanden.

We hebben voor u al onze zomerdekbedden in een categorie gezet!

Tijdens de warme zomernachten is het erg fijn om onder een dekbed te liggen zonder dat u veel transpireert of het heel snel te warm heeft. De zomerdekbedden in ons assortiment bieden u een luchtigheid tijdens uw nachtrust. Een zomerdekbed is ook licht van gewicht, goed vochtregulerend en zeer ventilerend. Hierdoor voelt het zomerdekbed verkoelend aan. Deze dekbedden hebben niet voor niets een warmteklasse 4 (minst warm).

Vulling
Een zomerdekbed heeft meestal een vulling van katoen of wildzijde. Katoen is namelijk een uitstekend ademend en ventilerend materiaal, waardoor deze tijdens warme nachten koel aanvoelt. Andere frisse vullingen zijn wildzijde en bepaalde synthetische. Een dun donzen dekbed met warmteklasse 4 is overigens ook een ideaal zomerdekbed maar wel warmer als een katoenen of wildzijden dekbed.

Zomerdekbed conclusie
Om ook in de zomer tijdens een hittegolf uw bed luchtig te houden, kiest u voor een zomerdekbed uit ons veelzijdige aanbod. Niet alleen houdt u uw hoofd koel, het dekbed zorgt voor goede ventilatie zodat u niet zweterig wakker wordt.

Voor meer informatie over zomerdekbedden of onze andere dekbedden kunt u lezen op onze slaapadvies website van Beddenspecialist Juul Lommen.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 2