Personal Sleep Royal 90% donzen dekbed 140x200 warmteklasse 2

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Ca. 3 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Een door Beddenspecialist Juul Lommen handgemaakt donzen dekbed gevuld met 90% witte Arctische Toendra ganzendons. Maat 140x200. Slapen is een heel persoonlijke kwestie. De een heeft het snel koud, terwijl de ander het al snel warm heeft.

Lees meer
€445,00
Incl. btw

Personal Sleep Royal 90% donzen dekbed 140x200 warmteklasse 2

U vergroot uw slaapcomfort als uw dekbed voldoet aan uw persoonlijke wensen. Met een handgemaakt donzen dekbed door Beddenspecialist Juul Lommen kan dat.

Bij ons stelt u namelijk uw eigen dekbed samen. U bepaalt zelf de donskwaliteit en het vulgewicht. Extra dik en lekker warm of juist lichter gevuld? Extra lang of extra breed? Wij regelen het voor u. Mocht uw donzen dekbed achteraf toch iets te warm of te koel zijn, dan komt u er gewoon mee terug. Er gaat wat dons uit of er komt iets bij. Dat is de service van  Beddenspecialist Juul Lommen.

Warmteklasses voor een donsdekbed:

Warmteklasse 1: het Winterdekbed
Een warm dekbed voor de koude slaapkamer of voor kouwelijke personen.

Warmteklasse 2: het All Year dekbed
Een gemiddeld warm dekbed dat voor veel mensen een goede keuze is als dekbed voor het hele jaar.

Warmteklasse 3: het All Year Light dekbed
Een iets lichter gevuld dekbed voor het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel te koud hebben.

Warmteklasse 4: het Zomerdekbed
Een zeer licht gevuld dekbed dat geschikt is voor de wat warme slaapkamers of in de warme periodes van het jaar.

90% Arctische Toendra ganzendons:
Dit dekbed is gemaakt van de allerbeste kwaliteit dons. De vulling van hoogwaardige 90% witte Arctische Toendra ganzendons met een zeer grote vulkracht.

De tijk is van zuiver geweven batist die maar 95 gram/m2 weegt is tevens voorzien van NOMITE certificering waardoor deze absoluut geen huisstofmijt doorlaat. De combinatie van deze hoogwaardige kwaliteiten dons en tijk zorgen voor extreem hoge drapeerbaarheid.

Dankzij de Vital Finish, een biologische en mechanische behandeling die er voor zorgt dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt, heeft de tijk een nog betere vochtregulatie.

En altijd geldt
:
Dit dekbed is met de grootst mogelijke zorg gemaakt, perfect afgewerkt en in verschillende maten verkrijgbaar. U kunt erop vertrouwen dat het perfect ademt en optimaal lucht vasthoudt - wat zorgt voor heerlijk comfortabele warmte. Doordat de soepele tijk donsdicht wordt geweven, worden fijne donsvlokjes en -veertjes niet doorgelaten. Uiteraard is dit dekbed navulbaar. En een speciaal stiksysteem met cassettes zorgt ervoor dat het dons goed op zijn plaats blijft, waardoor ook het onderhoud van uw dekbed minimaal is. Zo wordt dit donzen dekbed...een droomdekbed!

GRATIS onderhoud.
U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw op maat gemaakte droomdekbed genieten. Daarom kunt u uw dekbed één keer per jaar voor onderhoud bij ons inleveren. Wij controleren uw dekbed dan volledig, verdelen het dons weer waar nodig en revitaliseren het dons in een speciale wasdroger. Voor deze speciale service betaalt u helemaal niets!

Andere maat nodig?
Indien u een andere maat (ook niet standaard maten zoals bijvoorbeeld 300x260cm) nodig heeft dan maakt Beddenspecialist Juul Lommen een donzen dekbed voor u op maat. Vraag via onze klantenservice voor een offerte.

Maat: 140x200
Merk: Personal Sleep Royal 90% donzen dekbed
Soort dekbed: Enkel - Warmteklasse 2
Vulling: 90% witte Arctische Toendra ganzendons
Vulgewicht: 550 gram
Gewichtsklasse: Zeer licht
Afkomst vulling: Toendra
Tijk: 100% katoen zuiver geweven batist met slechts 95 gram/m2
Stiksel: Cassette gestikt inclusief opstaande schotjes van 2cm
Navulbaar: Ja
Keurmerk: Öko-Tex Standard 100 - NOMITE certificering
Garantie: 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen