Hoofdkussens - welk hoofdkussen?

Welk hoofdkussen. Doe de slaapID analyse.Uw bed kan nog zo goed zijn, maar van een verkeerd hoofdkussen kunt u alsnog wakker liggen.  Wij bieden u een keuze aan fijne hoofdkussens. Ook online. Maar welk hoofdkussen bij u past is niet aan te geven. Dit kan pas na een slaapID hoofdkussen-analyse. Voor meer informatie over onze hoofdkussens kunt u lezen op onze slaapadvies website.

Indien u niet kiest voor een slaapID analyse hebben wij deze heerlijke hoofdkussens online.

Lees meer
Filter uw producten


original Queen large
Het Tempur Original Queen large hoofdkussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

€139,00

Informatie
original Queen medium
Het Tempur Original Queen medium hoofdkussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

€129,00

Informatie
original Queen small
Het Tempur Original Queen small hoofdkussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

€129,00

Informatie
Paradies Soft Cool Comfort synthetisch hoofdkussen
Het Paradies synthetisch hoofdkussen Soft Cool Comfort. Niet transpireren maar slapen - goed ondersteunend, zeer ademingsactief slaapkussen voor een aangenaam droog slaapklimaat.

€49,00

Informatie
Paradies Soft Stevig synthetisch hoofdkussen
Een Paradies synthetisch hoofdkussen Softy Stevig is gevuld met Paradies Softys® firm voor een steviger ondersteuning van uw hoofd en nek.

€34,95

Informatie
Paradies Softy Tip synthetisch hoofdkussen
Een Paradies synthetisch hoofdkussen Softy Tip is gevuld met Paradies Softys ® medium voor een zachtere ondersteuning van uw hoofd en nek.

€29,95

Informatie
Aanbieding Vriendelijk geprijsd 3-kamer donzen hoofdkussen
3-kamer donzen hoofdkussen
Een makkelijk op te schudden, goed ventilerend en vochtabsorberend 3-kamer donzen hoofdkussen. Een opstaande rand en een binnenkamer met stevige eendenveertjes geeft dit kussen een goede ondersteuning voor hoofd en nek. Vriendelijk geprijsd.

€89,95 €79,95

Informatie
Aanbieding Vriendelijk geprijsd synthetisch hoofdkussen
synthetisch hoofdkussen
Dit synthetisch hoofdkussen biedt goede ondersteuning voor uw hoofd en nek. Het kussen is wasbaar op 60°C en is huisstofmijtwerend. Vriendelijk geprijsd.

€29,95 €22,95

Informatie
Aanbieding Vriendelijk geprijsd donzen hoofdkussen
donzen hoofdkussen
Een donzen hoofdkussen voor de verwende slaper! Vulling: 2 buitenzijden elk gevuld met 125 gram 90% superzachte dons. Binnenkamer gevuld met 650 gram 40% dons. Tijk: 100% katoen satijn. Vriendelijk geprijsd.

€159,00 €129,00

Informatie
Aanbieding Vriendelijk geprijsd eendenveertjes hoofdkussen
eendenveertjes hoofdkussen
Een goed ventilerend en vochtabsorberend eendenveertjes hoofdkussen. Makkelijk op te schudden, waardoor de vorm aangepast kan worden aan de lichaamsbouw en de wensen van de slaper. Vriendelijk geprijsd.

€59,95 €39,95

Informatie
Aanbieding Vriendelijk geprijsd halfdons hoofdkussen met koele tijk
halfdons hoofdkussen met koele tijk
Een goed ventilerend en vochtabsorberend halfdons hoofdkussen. Makkelijk op te schudden, waardoor de vorm aangepast kan worden aan de lichaamsbouw en de wensen van de slaper. Vriendelijk geprijsd.

€79,95 €64,95

Informatie
Pagina 1 van 1