Donzen dekbedden

Donzen dekbedden - uitblinker om lekker onder te slapen!

We hebben 2 merken donzen dekbedden: Vriendelijk geprijsd en Personal Sleep. De Vriendelijke geprijsde dekbedden zijn een prima alternatief tegen een scherpe prijs en uiteraard met volledige garantie. Het voordeel van de Personal Sleep donzen dekbedden is dat we deze dekbedden op ambachtelijke traditionele wijze maken en navulbaar zijn.

Slapen is namelijk een heel persoonlijke kwestie. De een heeft het snel koud, terwijl de ander het al snel warm heeft. U vergroot uw slaapcomfort als uw dekbed voldoet aan uw persoonlijke wensen. Met de Personal Sleep donzen dekbedden van Beddenspecialist Juul Lommen kan dat.

Bij ons stelt u namelijk uw eigen dekbed samen. U bepaalt zelf de donskwaliteit en het vulgewicht. Extra dik en lekker warm of juist lichter gevuld? Extra lang of extra breed? Wij regelen het voor u. Mocht uw donzen dekbed achteraf toch iets te warm of te koel zijn, dan komt u er gewoon mee terug. Er gaat wat dons uit of er komt iets bij. Dat is de service van Beddenspecialist Juul Lommen.

Donzen dekbedden kunnen in vulling van kwaliteit dons behoorlijk verschillen. Buiten de kwaliteit kan dons ook worden gemengd met kleine veertjes.

4-seizoenen of een enkel donsdekbed?
Voor donzen dekbedden adviseren wij u een enkel dekbed te kopen. Een enkel donsdekbed valt soepeler om u heen als een 4-seizoenen uitvoering en ventileert ook nog eens beter.

Voor algemene informatie over donzen dekbedden verwijzen wij u graag naar onze website Beddenspecialist Juul Lommen.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 3