Texeler PuurNatuur 4-seizoenen wollen dekbed 260x220

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
ca. 10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
De Texeler PuurNatuur is een mooi dekbed van hoge kwaliteit dat u een comfortabele nachtrust garandeert. Het dekbed is voorzien van een uitstekende perkal tijk en is gevuld met 100% zuiver scheerwol.

Lees meer
€403,00
Incl. btw

Texeler PuurNatuur 4-seizoenen wollen dekbed 260x220

De Texeler PuurNatuur is een mooi wollen dekbed van hoge kwaliteit dat u een comfortabele nachtrust garandeert. Het dekbed is voorzien van een uitstekende perkal tijk en is gevuld met 100% zuiver scheerwol.

De wolvezels worden zowel horizontaal als verticaal geweven, wat zorgt voor extra volume. Ideaal voor een vierseizoenen dekbed!

De uitstekende ventilerende werking van wol zorgt voor een luchtig dekbed in de zomer terwijl 's winters de isolatie juist versterkt wordt. Het Texeler PuurNatuur wollen dekbed bestaat uit twee delen:

- Het zomerdeel met een vulling van 250 gr/m2
- Het voor- en najaarsdeel met een vulling van 450 gr/m2

Beide delen kunt u met ritsen aan elkaar bevestigen. Zo creëert u in de koude wintermaanden een heerlijk warm winterdekbed.

Texeler
Het merk Texeler is van de bekende Texelse schapen en werkt met het materiaal wol, namelijk fijne lamswol of zuivere scheerwol. De Texeler fabriek staat uiteraard op Texel. De schapen worden met de hand geschoren bij de boer, al het wol wordt op een grote weegschaal gelegd en daarbij wordt het wol uitgezocht dat er het schoonst uitziet en de beste kwaliteit heeft. Als het wol is uitgezocht wordt het gewassen zodat het schoon is bij productie dit zorgt er ook voor dat mensen met een stof allergie onder een Texeler wollen dekbed kunnen slapen.

Andere maat nodig?
Indien u een andere maat (ook niet standaard maten) nodig heeft dan maakt Beddenspecialist Juul Lommen een Texeler wollen dekbed voor u op maat. Vraag via onze klantenservice voor een offerte.

Maat: 260x220
Merk: Texeler
Soort dekbed: Texeler PuurNatuur wollen dekbed 4-seizoenen
Vulling: 100% zuiver scheerwol van Texelse schapen
Vulgewicht: Vulgewicht
Gewichtsklasse: 250 gr/m2 - 450 gr/m2
Afkomst vulling: Texel
Tijk: Hoogwaardige perkal katoen
Stiksel: Doorgestikt
Navulbaar: Nee
Keurmerk: WoolMark - Echt Texels product
Garantie: 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen