Texeler Multikeus wollen dekbed 200x200

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
3 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
De Texeler Multikeus collectie bestaat uit 4 verschillende wollen dekbedden. Deze dekbedden met hun zachte 100% katoenen perkal tijk zijn ''los'' verkrijgbaar en te gebruiken. U kunt ze echter ook aan elkaar bevestigen met praktische drukknopen.

Lees meer
€117,00
Incl. btw

Texeler Multikeus wollen dekbed 200x200

De Texeler MultiKeus collectie bestaat uit vier wollen dekbedden die ook los verkrijgbaar zijn. Zo kunt u naar eigen voorkeur het perfecte dekbed samenstellen.

Het zomerdekbed is een luchtige variant van 200 gr/m2. De hoogzomer variant heeft een vulling van 120 gr/m2. Het voor- en najaarsdekbed weegt 400 gr/m2 en het volle winterdekbed 600gr/m2. U slaapt nooit meer te warm of te koud!

Van nature zorgt wol voor het perfecte slaapcomfort. Met de Multikeus dekbedden helpen wij de natuur nog een beetje. Dankzij de Multikeus kunt u voor elk jaargetijde het dekbed creëren dat bij u past.

  • Hoogzomer: Texeler Multikeus 120 gr/m2
  • Zomer: Texeler Multikeus 200 gr/m2
  • Voor- en najaar: Texeler Multikeus 400 gr/m2
  • Winter: Texeler Multikeus 600 gr/m2

Texeler
Het merk Texeler is van de bekende Texelse schapen en werkt met het materiaal wol, namelijk fijne lamswol of zuivere scheerwol. De Texeler fabriek staat uiteraard op Texel. De schapen worden met de hand geschoren bij de boer, al het wol wordt op een grote weegschaal gelegd en daarbij wordt het wol uitgezocht dat er het schoonst uitziet en de beste kwaliteit heeft. Als het wol is uitgezocht wordt het gewassen zodat het schoon is bij productie dit zorgt er ook voor dat mensen met een stof allergie onder een Texeler wollen dekbed kunnen slapen.

Andere maat nodig?
Indien u een andere maat (ook niet standaard maten) nodig heeft dan maakt Beddenspecialist Juul Lommen een Texeler wollen dekbed voor u op maat. Vraag via onze klantenservice voor een offerte.

Maat: 200x200
Merk: Texeler
Soort dekbed: Texeler MultiKeus wollen dekbed enkel
Vulling: 100% zuiver scheerwol van Texelse schapen
Vulgewicht: 120 gram - 200 gram - 400 gram of 600 gram
Gewichtsklasse: Medium
Afkomst vulling: Texel
Tijk: Hoogwaardige perkal katoen
Stiksel: Doorgestikt
Navulbaar: Nee
Keurmerk: WoolMark - Echt Texels product
Garantie: 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen