Paradies Prima 4-seizoenen synthetisch dekbed - 260x220

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
ca. 10 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Een Paradies Prima 4-seizoenen synthetisch dekbed is een comfortabel behaaglijk dekbed met Paradies Dryfix® voor een zeer goed vochttransport en aangenaam droog slapen. Maat 260x220. Nu verbeterd met Paradies Fill ®Royal

Lees meer
€299,00
Incl. btw

Paradies Prima 4-seizoenen synthetisch dekbed - 260x220

Paradies Prima 4-seizoenen synthetisch dekbed
Een Paradies Prima synthetisch dekbed is een comfortabel behaaglijk dekbed met Paradies Dryfix ® (65% polyester - 35% katoen) weefselveredeling voor een zeer goed vochttransport en aangenaam droog slapen.

Twee verschillend gevulde dekbedden, die door drukknopen met elkaar verbonden kunnen worden, vormen samen een dekbed voor alle vier de jaargetijden: het lichtere dekbed voor de zomer, het dichter gevulde dekbed voor herfst en voorjaar en beide tezamen een behaaglijk warm winterdekbed. Het 4-seizoenen Paradies Prima Synthetisch dekbed herfst-lente gedeelte is gestikt in ruiten met randstikking. Het zomer gedeelte is in ruiten gestikt.

Gevuld met Paradies Fill ®Royal, de moderne, onderhoudsvriendelijke textielvezelvulling met duurzame veerkracht door Paradies Highlost ®vezeltechnologie.

Paradies Dryfix

De tijk is van een ademingsactief, huidvriendelijk „Nouvesse"-functieweefsel met Paradies Dryfix finish. Paradies Dryfix weefselveredeling om aangenaam droog te slapen. In vergelijking met de gebruikelijke weefsels zonder Dryfix-veredeling:

  • vocht wordt 10x sneller opgenomen en van het lichaam weg geleid.
  • het weefsel droogt aanzienlijk sneller.

Paradies dekbedden
Een Paradies dekbed moet het slapende lichaam beschermend warm houden en het afgegeven vocht snel afvoeren om zo een aangenaam slaapklimaat te creëren. De vulling is het hart van elk Paradies dekbed. Paradies Fill maakt door een hoge insluiting van isolerende lucht warmteopslag mogelijk (tot 98 procent van het totale volume van de vulling is lucht).

Maat: 260x220
Merk: Paradies
Soort dekbed: 4-seizoenen
Vulling: Nieuw nu met: Paradies Fill ® Royal
Vulgewicht: 130 gram/m2 (zomerdeel) + 220 gram/m2 (voor- najaarsdeel)
Gewichtsklasse:
Afkomst vulling: Duitsland
Tijk: 65% polyester - 35% katoen met het unieke Paradies Dryfix weefselveredeling
Stiksel: Deel 1: Ruiten met randstikking + Deel 2: Ruiten
Navulbaar: Nee
Keurmerk: Beproefde Paradies Kwaliteit
Garantie:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen