handgemaakt 100% donzen dekbed 140x220

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Ca. 3 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Een door Beddenspecialist Juul Lommen handgemaakt donzen dekbed gevuld met 100% Pilsener Baurnflaum ganzendons. Op ambachtelijke traditionele wijze gevuld dekbed; de top op het gebied van donzen dekbedden. Maat 140x220.

Lees meer
€449,00
Incl. btw

handgemaakt 100% donzen dekbed 140x220

Een handgemaakt donzen dekbed gevuld met 100% Pilsener Baurnflaum ganzendons in de maat 140x220.


Slapen is een heel persoonlijke kwestie. De een heeft het snel koud, terwijl de ander het al snel warm heeft. U vergroot uw slaapcomfort als uw dekbed voldoet aan uw persoonlijke wensen. Met een handgemaakt donzen dekbed door Beddenspecialist Juul Lommen kan dat.

Bij ons stelt u namelijk uw eigen dekbed samen. U bepaalt zelf de donskwaliteit en het vulgewicht. Extra dik en lekker warm of juist lichter gevuld? Extra lang of extra breed? Wij regelen het voor u. Mocht uw donzen dekbed achteraf toch iets te warm of te koel zijn, dan komt u er gewoon mee terug. Er gaat wat dons uit of er komt iets bij. Dat is de service van  Beddenspecialist Juul Lommen.

100% Pilsener Baurnflaum ganzendons:
Een bijzonder luxe Pilsener Baurnflaum donzen dekbed van ongeëvenaarde kwaliteit. Op ambachtelijke traditionele wijze gevuld dekbed; de top op het gebied van donzen dekbedden. Er is vrijwel geen gebied op aarde waar het kouder wordt dan in Pilzen, een streek van Tsjechië. De ganzen die daar voorkomen hebben dan ook wel héle speciale dons. 

Pilsener Baurnflaum dons van superieure AA1-Super kwaliteit die ú in uw dekbed kunt laten verwerken! De tijk is gemaakt van zeer zachte, soepel en luxe aanvoelende katoenen nano-fijnbatist.

En altijd geldt
:
Dit dekbed is met de grootst mogelijke zorg gemaakt, perfect afgewerkt en in verschillende maten verkrijgbaar. U kunt erop vertrouwen dat het perfect ademt en optimaal lucht vasthoudt - wat zorgt voor heerlijk comfortabele warmte. Doordat de soepele tijk donsdicht wordt geweven, worden fijne donsvlokjes en -veertjes niet doorgelaten. Uiteraard is dit dekbed navulbaar. En een speciaal stiksysteem met zes separate banen zorgt ervoor dat het dons goed op zijn plaats blijft, waardoor ook het onderhoud van uw dekbed minimaal is. Zo wordt dit dekbed...een droomdekbed!

Extra:
Als u bij ons een handgemaakt donzen dekbed bestelt, maken wij deze altijd 10cm langer. Waarom? Bij het vullen van een donzen dekbed bolt de stof door de vulling op. Een dekbed van 2 meter lengte is dan maar 190cm lang. Te kort dus! Bij een lengte van 210cm is het dekbed na het vullen keurig 2 meter lang. Precies zoals u het wilt hebben.

GRATIS onderhoud.
U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw op maat gemaakte droomdekbed genieten. Daarom kunt u uw dekbed één keer per jaar voor onderhoud bij ons inleveren. Wij controleren uw dekbed dan volledig, verdelen het dons weer waar nodig en revitaliseren het dons in een speciale wasdroger. Voor deze speciale service betaalt u helemaal niets!

Andere maat nodig?
Indien u een andere maat (ook niet standaard maten zoals bijvoorbeeld 300x260cm) nodig heeft dan maakt Beddenspecialist Juul Lommen een donzen dekbed voor u op maat. Vraag via onze klantenservice voor een offerte.

Maat: 140x220
Merk: Personal Sleep handgemaakt 100% donzen dekbed
Soort dekbed: Enkel
Vulling: 100% ganzendons - AA1 Super kwaliteit
Vulgewicht: 700 gram
Gewichtsklasse:
Afkomst vulling: Tsjechië
Tijk: 100% katoen nano-fijnbatist 198
Stiksel: 7 rijen met 4 cassettes inclusief opstaande schotjes van 2cm
Navulbaar: Ja
Keurmerk: Öko-Tex Standard 100
Garantie:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen