Filter uw producten

Tempur fietszadel medium
Tempur Fietszadel medium is perfect voor op uw heren- of damesfiets. Het vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt maximale ondersteuning en comfort.

€40,00

Informatie
original Queen large
Het Tempur Original Queen large hoofdkussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

€139,00

Informatie
original Queen medium
Het Tempur Original Queen medium hoofdkussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

€129,00

Informatie
original Queen small
Het Tempur Original Queen small hoofdkussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

€129,00

Informatie
original Queen Xlarge
Het Tempur Original Queen Extra-large hoofdkussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

€149,00

Informatie
Tempur fietszadel Small
Tempur Fietszadel small is perfect voor op uw (race)fiets. Het vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt maximale ondersteuning en comfort.

€40,00

Informatie
Pagina 1 van 1